Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik.

By: Dominik, Piotr (technologia żywności)Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Almamer Szkoła Wyższa, 2011. Description: 188, [1] s. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788362644063Subject(s): Turystyka -- podręczniki akademickie | Żywienie -- podręczniki akademickie | Turystyka i gastronomia | Zwyczaje żywieniowe -- poradniki
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 297026 379.85 Available 1000297026
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 297027 379.85 Available 1000297027

Bibliogr. s. 179-188.