Functional foods : (Record no. 4518)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01240cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001865919
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102427.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1855735032
Qualifying information Woodhead Publ.
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0849308518
Qualifying information CRC Press LLC
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751172986
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/MK/EG/DZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/DZs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Functional foods :
Ciąg dalszy tytułu concept to product /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Glenn R. Gibson and Christine M. Williams.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boca Raton :
Nazwa wydawcy CRC Press ;
Miejsce wydania Cambridge :
Nazwa wydawcy Woodhead Publ.,
Data wydania 2000.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVII, 374 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dietoterapia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 25858
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność funkcjonalna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 56786
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gibson, Glenn R.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 8073
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Williams, Christine M.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 22781
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology
9 (RLIN) 1875
920 ## -
-- 1-85573-503-2
-- Woodhead Publ.
920 ## -
-- 0-8493-0851-8
-- CRC Press LLC
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Ilość prolongat Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 23/10/2000 K-309/2000 777.55 1000236647 1 8 236647 1000236647 27/01/2025 06/03/2024 19/12/2000 Basic collection