Functional foods : (Record no. 4518)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01240cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001865919 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231102427.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 1855735032 |
Qualifying information | Woodhead Publ. |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0849308518 |
Qualifying information | CRC Press LLC |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751172986 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/MK/EG/DZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/DZs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Functional foods : |
Ciąg dalszy tytułu | concept to product / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ed. by Glenn R. Gibson and Christine M. Williams. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Boca Raton : |
Nazwa wydawcy | CRC Press ; |
Miejsce wydania | Cambridge : |
Nazwa wydawcy | Woodhead Publ., |
Data wydania | 2000. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XVII, 374 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Tytuł | Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Dietoterapia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 25858 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność funkcjonalna. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 56786 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Gibson, Glenn R. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 8073 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Williams, Christine M. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 22781 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology |
9 (RLIN) | 1875 |
920 ## - | |
-- | 1-85573-503-2 |
-- | Woodhead Publ. |
920 ## - | |
-- | 0-8493-0851-8 |
-- | CRC Press LLC |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Ilość prolongat | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Data ostatniego wypożyczenia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 23/10/2000 | K-309/2000 | 777.55 | 1000236647 | 1 | 8 | 236647 | 1000236647 | 27/01/2025 | 06/03/2024 | 19/12/2000 | Basic collection |