Jakość żywności / (Record no. 52244)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01159cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx003008645 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231093211.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788389081414 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375312768 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1414150999 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | Ł U/GS |
Instytucja, która wprowadziła rekord | Ł U/GS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | Ł U/GS |
-- | Ł U/ips |
-- | Ł U/AG |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | ja2014002733 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Nierzwicki, Witold. |
9 (RLIN) | 15384 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Jakość żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Witold Nierzwicki. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 3 uaktual. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Gdańsk : |
Nazwa wydawcy | Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa, |
Data wydania | 2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 291 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Wykaz aktów prawnych s. 279-286. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 275-278. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | jakość |
Określnik formy | podręczniki akademickie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 45866 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk). |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 67070 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego. |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 68890 |
920 ## - | |
-- | 978-83-89081-41-4 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7531-276-8 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reference collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Ilość prolongat | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Data ostatniego wypożyczenia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 04/03/2014 | K-84/2014 | 31.41 | 1000309767 | 50 | 4 | 309767 | 1000309767 | 03/02/2025 | 14/01/2025 | 20/03/2014 | Basic collection |