Jakość żywności / (Record no. 52244)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01159cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003008645
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231093211.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389081414
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375312768
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414150999
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/GS
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/GS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/GS
-- Ł U/ips
-- Ł U/AG
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja2014002733
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nierzwicki, Witold.
9 (RLIN) 15384
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Jakość żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Witold Nierzwicki.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 uaktual.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gdańsk :
Nazwa wydawcy Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 291 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wykaz aktów prawnych s. 279-286.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 275-278.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 45866
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk).
Relationship pbl
9 (RLIN) 67070
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego.
Relationship pbl
9 (RLIN) 68890
920 ## -
-- 978-83-89081-41-4
920 ## -
-- 978-83-7531-276-8
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Ilość prolongat Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 04/03/2014 K-84/2014 31.41 1000309767 50 4 309767 1000309767 03/02/2025 14/01/2025 20/03/2014 Basic collection