Jakość żywności / Witold Nierzwicki.

By: Nierzwicki, WitoldContributor(s): Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk) [pbl] | Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego [pbl]Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa, 2013. Edition: Wyd. 3 uaktualDescription: 291 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788389081414; 9788375312768Subject(s): Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 309767 Available 1000309767

Wykaz aktów prawnych s. 279-286.

Bibliogr. s. 275-278.