MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01455cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002919389 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231113933.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372998224 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)860565664 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/RL |
-- |
WA U/JKs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
ang |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tarczyńska, Anna Sylwia. |
9 (RLIN) |
113979 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Determinanty doskonalenia systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w branży mleczarskiej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Anna Sylwia Tarczyńska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, |
Data wydania |
2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
305 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Rozprawy i Monografie / Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie = |
-- |
Dissertations and Monographs / University of Warmia and Mazury in Olsztyn, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1509-3018 ; |
Numeracja |
188 |
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI |
Uwaga dotycząca dysertacji |
Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 245-255. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł mleczarski |
Określnik rzeczowy |
kontrola jakości. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113980 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
101034 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1509-3018 |
Numeracja |
188 |
9 (RLIN) |
60197 |
920 ## - |
-- |
978-83-7299-822-4 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |