MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01612cam a2200385 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003549728 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231112925.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788374178648 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)932198708 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
POZN 004/MKA |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
POZN 004/MKA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WR U/JHs |
-- |
POZN 004/PJ |
046 ## - SPECIAL CODED DATES |
Beginning or single date created |
2015 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kikut-Ligaj, Dariusz. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
124229 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Dariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, |
Data wydania |
2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
201, [1] strona : |
Oznaczenie ilustracji |
ilustracje (w tym kolorowe) ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
380 ## - FORM OF WORK |
Form of work |
Książki |
380 ## - FORM OF WORK |
Form of work |
Publikacje naukowe |
388 1# - TIME PERIOD OF CREATION |
Time period of creation term |
2001- |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronach 180-197. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępne również w wersji elektronicznej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
smakowitość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
53076 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza sensoryczna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36366 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36378 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kędzior, Władysław. |
Określenie rodzaju współpracy |
Recenzja |
9 (RLIN) |
12694 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Smoczyński, Stefan |
Daty biograficzne |
(1941- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Recenzja |
9 (RLIN) |
70521 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
100715 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="https://www.ceeol.com/search/book-detail?id=751751">https://www.ceeol.com/search/book-detail?id=751751</a> |
Uwaga publiczna |
Dostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL |
920 ## - |
-- |
978-83-7417-864-8 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |