Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / (Record no. 59189)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01612cam a2200385 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003549728
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231112925.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788374178648
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)932198708
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw POZN 004/MKA
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord POZN 004/MKA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR U/JHs
-- POZN 004/PJ
046 ## - SPECIAL CODED DATES
Beginning or single date created 2015
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kikut-Ligaj, Dariusz.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 124229
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Dariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 201, [1] strona :
Oznaczenie ilustracji ilustracje (w tym kolorowe) ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
380 ## - FORM OF WORK
Form of work Książki
380 ## - FORM OF WORK
Form of work Publikacje naukowe
388 1# - TIME PERIOD OF CREATION
Time period of creation term 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 180-197.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne również w wersji elektronicznej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy smakowitość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 53076
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza sensoryczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36366
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36378
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kędzior, Władysław.
Określenie rodzaju współpracy Recenzja
9 (RLIN) 12694
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Smoczyński, Stefan
Daty biograficzne (1941- ).
Określenie rodzaju współpracy Recenzja
9 (RLIN) 70521
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 100715
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="https://www.ceeol.com/search/book-detail?id=751751">https://www.ceeol.com/search/book-detail?id=751751</a>
Uwaga publiczna Dostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL
920 ## -
-- 978-83-7417-864-8
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 08/03/2023 IN/35/2023 29.00 1000340628   340628 1000340628 08/03/2023 612 29.00 08/03/2023 Reading room collection