Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / Dariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

By: Kikut-Ligaj, Dariusz [Autor]Contributor(s): Kędzior, Władysław [Recenzja] | Smoczyński, Stefan, (1941- ) [Recenzja] | Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2015. Description: 201, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374178648Subject(s): Żywność -- smakowitość | Żywność -- analiza sensoryczna | Żywność -- jakośćOnline resources: Dostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL Dostępne również w wersji elektronicznej.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340628 612 Tylko na miejscu 1000340628

Bibliografia na stronach 180-197.

Dostępne również w wersji elektronicznej.