Podstawy gastronomii : (Record no. 62038)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01374nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003921062
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231092441.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788320822748
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)995378711
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/BK
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/BKs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Milewska, Mariola.
9 (RLIN) 69943
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Podstawy gastronomii :
Ciąg dalszy tytułu od żywności do turystyki kulinarnej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 zm.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Data wydania cop. 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 404 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 390-404.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Turystyka i gastronomia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94243
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 26974
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Prączko, Anna.
9 (RLIN) 81958
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Stasiak, Andrzej
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (geografia).
9 (RLIN) 46791
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
Relationship pbl
9 (RLIN) 96691
920 ## -
-- 978-83-208-2274-8
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Ilość prolongat Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia UKD Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha Data wypożyczenia
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 09/03/2017 K-64/2017 45.43 1000322938 35 2 322938 1000322938 04/07/2024 05/06/2024 64 09/03/2017 Reference collection  
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 09/03/2017 K-64/2017 45.43 1000322939     322939 1000322939 31/10/2022   64 09/03/2017 Reading room collection  
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 09/03/2017 K-64/2017 45.43 1000322940 31 4 322940 1000322940 09/04/2025 09/04/2025 64 09/03/2017 Reference collection 22/05/2025