Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.

By: Milewska, MariolaContributor(s): Prączko, Anna | Stasiak, Andrzej (geografia) | Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, cop. 2017. Edition: Wyd. 2 zmDescription: 404 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788320822748Subject(s): Turystyka i gastronomia | Gastronomia -- podręczniki
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 322938 64 Available 1000322938
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 322939 64 Tylko na miejscu 1000322939
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 322940 64 Checked out 22/05/2025 1000322940

Bibliogr. s. 390-404.

Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.