Sztuka fermentacji : (Record no. 63886)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01660cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003793842
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231110547.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788365442482
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)968531165
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MN
-- SZCZ ZUT/MGs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Katz, Sandor Ellix
Daty biograficzne (1962- ).
9 (RLIN) 133780
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sztuka fermentacji :
Ciąg dalszy tytułu praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Art of fermentation :
Ciąg dalszy tytułu an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Białystok :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Vivante,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 620 s., [32] s. tabl. :
Oznaczenie ilustracji il. kolor. ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera słowniczek pojęć.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 571-575. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Fermentacja
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 133781
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność fermentowana
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 129502
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pollan, Michael
Daty biograficzne (1955- ).
Określenie rodzaju współpracy Wstęp
9 (RLIN) 133782
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kotarski, Bartłomiej Marcin.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 118519
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Illuminatio, Łukasz Kierus.
Relationship pbl
9 (RLIN) 112947
920 ## -
-- 978-83-65442-48-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 09/03/2023 IN/37/2023 47.94 1000340833   340833 1000340833 09/03/2023 579 47.94 09/03/2023 Reading room collection