Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].

By: Katz, Sandor Ellix, (1962- )Contributor(s): Pollan, Michael, (1955- ) [Wstęp] | Kotarski, Bartłomiej Marcin [Tł.] | Wydawnictwo Illuminatio, Łukasz Kierus [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2016. Description: 620 s., [32] s. tabl. : il. kolor. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788365442482Other title: Tyt. oryg.: Art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the worldSubject(s): Fermentacja -- poradniki | Żywność fermentowana -- poradniki
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340833 579 Tylko na miejscu 1000340833

Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.

Zawiera słowniczek pojęć.

Bibliogr. s. 571-575. Indeks.