MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01373cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx004550822 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231101155.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788365929495 |
Błędny ISBN |
9788395929495 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1088997214 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 122/TZ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 122/TZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 122/MN |
-- |
KR 122/AKs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dominik, Piotr |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
69012 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Marketingowa rola potencjału kuchni regionalnych i żywności tradycyjnej w kształtowaniu produktu turystycznego oraz rozwoju regionalnym / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Piotr Dominik, Anna Wilkońska, Wioletta Żmuda-Czerwonka. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Katowice : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe Sophia, |
Data wydania |
2018. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
116 stron : |
Oznaczenie ilustracji |
ilustracje ; |
Format |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy rozdziałach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Turystyka i gastronomia |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
143300 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty regionalne |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
58338 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Branding (marketing) |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
127103 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wilkońska, Anna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
125610 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Żmuda-Czerwonka, Wioletta. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
143301 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Naukowe Sophia. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
132394 |
920 ## - |
-- |
978-83-65929-49-5 |
-- |
978-83-95929-49-5 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |