Nowe metody zagęszczania i suszenia żywności : (Record no. 86359)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01105cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001581775
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231104527.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320401828
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751325614
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/LK
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Nowe metody zagęszczania i suszenia żywności :
Ciąg dalszy tytułu materiały z Sympozjum zorganizowanego przez IUFoST /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Arnolda Spicera.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg. :
Tytuł Advances in preconcentration and dehydration of foods
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Nauk. - Techn.,
Data wydania 1980.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 519, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. po rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy odwadnianie
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160367
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Spicer, Arnold.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 160332
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lewicki, Piotr P.
Daty biograficzne (1937-2011).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 13161
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100708
920 ## -
-- 83-204-0182-8
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 13/04/2023 IN/81/2023 10.00 1000342407   342407 1000342407 13/04/2023 10.00 13/04/2023 Basic collection