Nowe metody zagęszczania i suszenia żywności : materiały z Sympozjum zorganizowanego przez IUFoST / pod red. Arnolda Spicera.

Contributor(s): Spicer, Arnold [Red.] | Lewicki, Piotr P, (1937-2011) [Tł.] | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Nauk. - Techn., 1980. Description: 519, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8320401828Other title: Tyt. oryg. : Advances in preconcentration and dehydration of foodsSubject(s): Żywność -- odwadnianie -- konferencje
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342407 Available 1000342407

Bibliogr. po rozdz.