Mikrobiologia żywności i materiałów przemysłowych / (Record no. 89566)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 05296cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx005334760
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231093655.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788374213950
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413762945
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw GDY 17/IK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord GDY 17/IK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GDY 17/IK
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Steinka, Izabela.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 70715
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mikrobiologia żywności i materiałów przemysłowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Izabela Steinka.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie 2 poprawione i uzupełnione.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gdynia :
Nazwa wydawcy Uniwersytet Morski w Gdyni,
Data wydania 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 294 strony :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia strona 261-294.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36385
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Materiały
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 50065
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Opakowania
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92725
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Morski (Gdynia).
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 162133
920 ## -
-- 978-83-7421-395-0
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 25/04/2024 K-78/2024 59.42 1000345221   345221 1000345221 25/04/2024 579 59.42 25/04/2024 Reading room collection