Marketing w gastronomii / Józef Sala.
Material type:
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 324534 | 64 | Available | 1000324534 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 324535 | 64 | Available | 1000324535 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 324536 | 64 | Available | 1000324536 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 324537 | 64 | Available | 1000324537 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 324538 | 64 | Available | 1000324538 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257352 | 64 | Available | 1000257352 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257353 | 64 | Available | 1000257353 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257354 | 64 | Available | 1000257354 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257355 | 64 | Available | 1000257355 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257356 | 64 | Available | 1000257356 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257357 | 64 | Available | 1000257357 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257358 | 64 | Available | 1000257358 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257360 | 64 | Available | 1000257360 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257361 | 64 | Available | 1000257361 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257362 | 64 | Available | 1000257362 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257364 | 64 | Available | 1000257364 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257365 | 64 | Available | 1000257365 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257366 | 64 | Available | 1000257366 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257367 | 64 | Available | 1000257367 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257368 | 64 | Available | 1000257368 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257369 | 64 | Available | 1000257369 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257359 | 64 | Available | 1000257359 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257363 | 64 | Available | 1000257363 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257351 | 64 | Available | 1000257351 | ||
![]() |
BUEK Wypożyczalnia | 257370 | 64 | Available | 1000257370 |
Bibliogr. s. 241-[247].
Dla studentów szkól o profilu turystycznym, dla osób zatrudnionych w biznesie restauracyjno-hotelarskim.