Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. Piotr P. Lewicki et al.].

Contributor(s): Lewicki, Piotr P, (1937-2011) [Red.] | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextSeries: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005. Edition: Wyd. 4Description: 467, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8320431077Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- aparatura i sprzęt -- podręczniki akademickie | Procesy produkcyjne -- modele matematyczne -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 342353 621 Tylko na miejscu 1000342353

Literatura uzup. s. 461-462. Indeks.

Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, studentów politechnik.