Przeciwutleniające i proutleniające właściwości wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości / Anna Gliszczyńska-Świgło.

By: Gliszczyńska-Świgło, Anna, (1966- )Contributor(s): Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010. Description: 243, [1] s. ; il. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374175050Subject(s): Przeciwutleniacze -- aspekt zdrowotny | Żywność -- analiza | Żywność -- domieszki | Żywność -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341903 Available 1000341903
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341904 579 Tylko na miejscu 1000341904

Bibliogr. s. 203-233.

Streszcz. ang.