Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut.] Ewa Babicz-Zielińska [et al.].

Contributor(s): Sikorski, Zdzisław E, (1930- ) [Red.] | Babicz-Zielińska, Ewa | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2000. Edition: Wyd. 3 zmDescription: 621 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8320424488Subject(s): Żywność -- skład chemiczny | Substancje odżywcze
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340983 Available 1000340983

Bibliogr. przy rozdz.