Selected aspects of food quality evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.

Contributor(s): Zieliński, Ryszard, (1951- ) [Red.] | Żuchowski, Jerzy, (1945- ) [Red.]Material type: TextTextLanguage: English, Polish Publication details: Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2012. Description: 187 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788377891193; 9788377890592Other title: Wybrane aspekty oceny jakości żywnościSubject(s): Żywność -- jakość | Żywność -- ocena | Przeciwutleniacze -- badania porównawcze | Przeciwutleniacze -- aspekt zdrowotny | Mięso -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342283 Available 1000342283

Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.

Tekst częśc. pol. Spis treści także pol.