Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię / Hanna Śmigielska ; recenzenci Władysław Kędzior, Zbigniew Krejpcio.

By: Śmigielska, Hanna [Autor]Contributor(s): Kędzior, Władysław [Recenzja] | Krejpcio, Zbigniew [Recenzja] | Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016. Description: 295 stron : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788374178839Subject(s): Żywność funkcjonalna | Skrobia -- badaniaOnline resources: Dostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL Dostępne również w wersji elektronicznej.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340432 Available 1000340432

Bibliografia na stronach 257-288.

Dostępne również w wersji elektronicznej.