Ocena jakości żywności / redakcja naukowa Anna Dankowska, Marta Szeliga, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Maria Sielicka-Różyńska, Marta Szeliga, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

Contributor(s): Dankowska, Anna Jadwiga [Redakcja, Autor] | Szeliga, Marta (technologia żywności) [Redakcja, Autor] | Zmudziński, Wojciech [Redakcja, Autor] | Jasińska-Kuligowska, Iwona [Autor] | Klensporf-Pawlik, Dorota [Autor] | Klimczak, Inga [Autor] | Sielicka, Maria [Autor] | Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) [Instytucja sprawcza] | Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextSeries: Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu ; 371Publication details: Poznań : Wydawnictwo UEP, 2022. Description: 180, [1] strona : ilustracje ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788382111460; 9788382111477Subject(s): Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie | Żywność -- jakość -- podręczniki laboratoryjne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 339595 Available 1000339595
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 339594 664 Tylko na miejscu 1000339594

Bibliografia na stronach 176-[181].